BOEKTRAILER

Creatieve Munitie is een eigenzinnig en inspirerend kunst- en doeboek met dertig heel verschillende creatieve projecten/ideeën van Nederlandse kunstenaars voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. Met als doel: samen de wereld van vandaag een beetje beter, mooier, eerlijker of blijer te maken.

Deze boektrailer is tot stand gekomen door ydtv.nl, het video productiebedrijf van independent en freelance filmmaker en audiovisueel technisch goeroe Yorrick de Nooijer (YDN TV & Film). Yorrick heeft kwaliteit, mens en milieu centraal staan in zijn producties. Hij houdt niet van korte termijn denken en produceert zoveel mogelijk ‘duurzaam’ waar dat binnen het budget mogelijk is, zijn hart ligt bij educatie en/of culturele non-profit sector. Yorrick is de initiatiefnemers van OeralTube 2.0 (oeraltube.nl) en houdt zich o.a. bezig met ontwikkeling tv format over duurzaamheid voor TVlab.

 

En omdat wij bij Creatieve Munitie sterk geloven in samenbrengen en samenwerken, niet alleen het verbinden van creatieve mensen en kinderen, het samen delen van de bezorgdheid en zorg voor de toekomst van onze aarde, maar ook bij het tot stand komen van dit boek, was YDN TV & Film een perfecte partner.

Verder hebben meegewerkt aan de film:
Daphne van Mourik (daphnevanmourik.nl); OBS Meester Vos Hagestein (meestervos.nl); Openbare Bibliotheek Vianen (bibliotheeklekijssel.nl) en natuurlijk niet te vergeten Luna, Mees, Scot, Lynn, Inge, Eva, Nadia, Ana, Evaluna, Thijs, Hanne en Myrthe.