De persfoto's zijn beschikbaar voor
publicaties. Wij vragen je de
bronvermelding over te nemen bij
het plaatsen van de foto. Heb je
voor bepaalde publicaties zwaardere
bestanden (> 300dpi) nodig van deze
afbeeldingen? Neem dan even
contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact
opnemen met:
Susanne Buter 06-245 056 97 of
press@creatievemunitie.nl
BOEKTRAILER
CREATIEVE MUNITIE

Rotterdam, november 2012

Een boek in wording (2013) kan tegenwoordig niet meer zonder een boektrailer. Creatieve Munitie is daarom de uitdaging aangegaan en heeft 1,5 minuut filmpje gemaakt over dit eigenzinnig boek in wording.

Creatieve Munitie is een eigenzinnig en inspirerend kunst- en doeboek met dertig heel verschillende creatieve projecten/ideeën van Nederlandse kunstenaars voor kinderen in de lagere schoolleeftijd. Met als doel: samen de wereld van vandaag een beetje beter, mooier, eerlijker of blijer te maken.

De boektrailer is tot stand gekomen door ydtv.nl, het video productiebedrijf van independent en freelance filmmaker en audiovisueel technisch goeroe Yorrick de Nooijer (YDN TV & Film). Y orrick heeft kwaliteit, mens en milieu centraal staan in zijn producties. Hij houdt niet van korte termijn denken en produceert zoveel mogelijk ‘duurzaam’ waar dat binnen het budget mogelijk is, zijn hart ligt bij educatie en/of culturele non-profit sector. Yorrick is de initiatiefnemers van OeralTube 2.0 (oeraltube.nl) en houdt zich o.a. bezig met ontwikkeling tv format over duurzaamheid voor TVlab.

Verder hebben meegewerkt aan de film:
Daphne van Mourik (www.daphnevanmourik.nl); OBS Meester Vos Hagestein (www.meestervos.nl); Openbare Bibliotheek Vianen (www.bibliotheeklekijssel.nl) en natuurlijk niet te vergeten Luna, Mees, Scot, Lynn, Inge, Eva, Nadia, Ana, Evaluna, Thijs, Hanne en Myrthe.

Meer weten dit eigenzinnige en inspirerend boek (2013) kijk dan eens op www.creatievemunitie.nl of op www.facebook.com/creatievemunitie.